Част от Фонда за развитие на летище Пловдив вече е Феникс

...
Част от Фонда за развитие на летище Пловдив вече е Феникс
Коментари Харесай

Феникс фонд влиза в летище Пловдив


Част от Фонда за развиване на летище Пловдив към този момент е Феникс фонд, който е бил основан преди 10 години с концепцията да не дублира, само че да прави аналогична активност.

Колегите са решили във времето, че по-успешна ще бъде активността им, в случай че се причислят към Фонда за развиване на летището, защото предметите като активност са аналогични и по този начин ще бъдат по-полезни, разяснява ръководителят на Съвета на шефовете на летище Пловдив Дойчин Ангелов.

От няколко месеца интензивно се работи за разкриване на постоянни авиолинии до Турция, като все още се очаква финален отговор от самолетната компания.

Очакваме отговор към края на октомври за връзката с Бурса, като чакаме да се лети от Пловдив до Анталия и също така да имаме връзка Истанбул-Пловдив, като самолетите ще кацат на летище Сабиха Гьокчен Истанбул, съобщи още Ангелов.

След присъединението на Феникс фонд, се чака още по-сериозно уголемение на Фонда за развиване на летището, като по тази тематика се работи интензивно и към този момент са проведени две срещи с няколко общини.

Целта е да има по-съвременно показване на нещата, които съответните общини могат да популяризират на територията си, както и даденостите си. Това е още една крачка напред в тази посока, добави Ангелов.

 
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР